Skip to content
Menu

Training Emotie-management

Training Emotie-management

 

Ieder mens heeft emoties en gevoel. Emoties kunnen hoog oplopen of je stopt ze juist weg. Je kan ook gaan piekeren, wat weer kan leiden slapeloosheid. Of juist tot bevriezing. Je wordt zo in beslag genomen door het gepieker, dat je niet meer toekomt aan andere dingen of dat je de mooie dingen niet meer ziet.

Bewustwording is een eerste stap: zo wil ik het niet langer meer!

In mijn Training Emotie-management wil ik op een luchtige manier handvatten geven hoe om te gaan bij langdurige emoties, waar jij last van hebt. De training kost slecht € 49,50 en bevat 5 sessies.

 

Het wordt een leuke training, bestaande uit 5 sessies, met interessante wetenswaardigheden over emoties, gedrag en geluk. Je krijgt handige oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Sessie 1:

Om ons zelf beter te leren kennen gaan we eerst een enneagram maken. Een enneagram is een handig hulpmiddel. Ik zal deze voor je uitwerken en dan kan je rekening houden met je sterke kanten en je valkuilen.

Sessie 2:

Wat houdt ons tegen? Door onze chakra’s te onderzoeken, gaan we de blokkades proberen op te heffen. (Welke fysieke klachten horen bij langdurig vastzittende gevoelens en overtuigingen?)

Sessie 3:

Hoe kunnen we onze mentale gezondheid verbeteren? (mindfulness, sporten, omdenken, voeding)

Sessie 4:

Aan de slag wat bij jou past.

Sessie 5:

Hoe gaan de vorderingen en waar kunnen we nog wat bijschaven? Op een leuke en luchtige manier wisselen we ervaringen uit.